Ilmalämpöpumput Seinäjoella myy KKH Luoma

GREE U Crown 35-ilmalämpöpumppu


HINTA ASENNETTUNA

U CROWN 35 (12 sarjalainen) | 1890 €

 energialuokka A+++


 GREE U-Crown-ilmalämpöpumppu Seinäjoki

Uutisia ilmalämpöpumppualalta.

Nyt on kehitetty uusi ylivoimainen ilmalämpöpumppu GREE U Grown ja Amber. Kaksitoiminen kompressoritekniikka ja suuri (3-kerroksinen) lämmönkeräin- kennosto antavat täyden nimellistehon vielä -20 asteen pakkasessa. Tämä on ennenkuulumatonta ilmalämpöpumpputekniikassa. Suomessa laitteita on asennettu noin 4 vuotta. Tavanomaisesti lämpöpumppujen tehot laskevat pakkasen kiristyessä -20 asteeseen noin 50 %. Tämä tarkoittaa sitä, kun lämpöä tarvitaan, lämmöntuotto laskee liian nopeasti ja tarvitaan lisälämmitystä avuksi. Nyt tällä uudella tekniikalla saadaan vielä -20 asteen pakkasessa täydet 100 % nimellistehosta. -30 asteen pakkasessa pumppu tuottaa vielä 80% nimellistehostaan.

Gree-u-crown-lammitysteho.jpg

GREE U-Crown -ilmalämpöpumppu

35-A/2/W on ilmalämpöpumppu, joka ei pakkasta pelkää. U-Crown on suunniteltu sekä valmistettu toimimaan Pohjolan ääriolosuhteissa. 

GREE:n patentoima 2-aste kompressori tuottaa ennennäkemättömän lämmitystehon vielä -30C asteen lämpötilassa.

kompressorin-teho.jpg
Sisäänrakennetulla Wifi:llä varustettu metallipintainen sisäyksikkö on vain 17cm ohut. Tyylikäs samppanjanvärinen sisäyksikkö pitää sisällään tutut GREE:n huipputoiminnot kuten: 8C asteen ylläpitolämpötila, puhallussuunnan ohjaus pysty- sekä vaakasuunnassa, ilmanpuhdistus, ajastin sekä sisälämpötilan mittaus kaukosäätimestä tai sisäyksiköstä valinnan mukaan.
 
Seitsemän eri puhallusnopeutta mahdollistavat kuiskauksenhiljaisen (20dB) käytön, mutta tarpeen tullen asunnon pikaviilennys tai pikalämmityskin onnistuu laitteen turbo puhallinnopeudella.

Lataa tästä tuote-esite >>
Lataa tästä käyttöohje >>
Lataa tästä wifin käyttöohje GREE+ (Wifi) >>
Lataa tästä pikäkäyttöohje >>

Maahantuoja Scanvarm Oy