Ilmalämpöpumput

NZ-25VKE 6,3 kW
1570 € +asennus

NZ-35 VKE 7,3 kW
1680 € +asennus

NZ-50 VKE 8,2 kW
1990 € +asennus

Panasonic
NZ-Sarja - Tehokas ja luotettava

NZ-sarjan Ethera – täysin uusi versio suositusta NE-mallista. Tehokas ja luotettava ilmalämpöpumppu. Toimii -35°C asteen pakkasessa. 7,3 kW

Uusi NZ-sarjan malli on korkeatasoinen, erittäin tehokas ja luotettava. Malli on nimenomaan suunniteltu karuun pohjoismaiseen ilmastoon. Tyylikkään muotoilunsa ja keskihinnan ansiosta NZ on hyvä vaihtoehto.

HZ25 XKE 7,4 kW
2440 € +asennus

HZ35 XKE 7,8 kW
2640 € +asennus

Panasonic
HZ-Sarja - Panasonicin lippulaiva

Panasonic- sarjan paras lämpöpumppu HZ25XKE. Huomattavan tehonsa ja luotettavuutensa ansiosta Panasonicin HZ-sarjan tuotteet ovat Skandinavian myydyimpiä ilmalämpöpumppuja. Tämän ilmalämpöpumpun ansiosta huoneessa saavutetaan nopeasti haluttu lämpötila silloinkin, kun ulkolämpötila on jopa -35°C.

Uudella Panasonic HZ Flagship inverter -ilmalämpöpumpulla luonnollista tasapainoa sisäilmaan. Poikkeuksellisen suorituskykyinen ja luotettava Flagship on yksi Pohjoismaiden myydyimmistä lämpöpumpuista. Tehokkuuteensa ansiosta se saavuttaa nopeasti miellyttävän sisälämpötilan ja ylläpitää sitä.

CZ-25 ZKE 5,3 kW
1290 € +asennus

Panasonic
CS-CZ25ZKE - lämmitys- sekä jäähdytyskäyttöön

Panasonic CZ25ZKE -ilmalämpöpumppu sisältää uusinta tekniikkaa ja antaa hyvän hyötysuhteen matalissakin lämpötiloissa. Suosittu ilmalämpöpumppu, jossa yhdistyvät korkea suorituskyky, alhainen energiankulutus ja tehokas ilmanpuhdistusjärjestelmä. Ilmalämpöpumppu myös sulautuu kotiisi tyylikkään muotoilunsa ansioista. Kooltaan malli on erittäin kompakti, vain 779 mm leveä. Hiljaisuutensa ansiosta laite voidaan sijoittaa makuuhuoneeseen häiritsemättä unta.

Panasonicin uuden Nanoe-X-ilmanpuhdistusjärjestelmän avulla saat paljon tavanomaista tehokkaamman ilmanpuhdistusjärjestelmän. Järjestelmä tuottaa kymmenen kertaa tavanomaista enemmän hydroksyyliradikaaleja, jotka torjuvat ja poistavat siitepölyä, homeita, bakteereja, viruksia ja allergeeneja sisäilmasta. Sisäänrakennettu ilmankuivain estää myös bakteerien ja homeen muodostumisen ilmassa.sisäänrakennetulla Wi-Fi-ohjauksella on ihanteellinen pienempiin rakennuksiin, kuten autotalliin, kesämökkeihin tai puutarhamökkeihin.

Gree SP Noedic 35 5,2 kW (viilennys 4,6 kW)
1800€ Asennettuna

Gree
SP Nordic - Edistyksellinen ja erittäin tehokas

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja GREE on tuonut markkinoille huippu-uutuuden. GREE SP Nordic -ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs karkaistu lasipinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen.

SP Nordic -ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa, että pumppu on korkeinta A+++ energia tehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä

SP Nordic -ilmalämpöpumpun monipuoliset ominaisuudet kuten viilennys, sisäyksikön automaattinen puhdistustoiminto sekä takkatoiminto takaavat sen, että sisätiloissa on aina mukavat olosuhteet.

Gree Fairy Nordic 35 6,5 kW (viilennys 5kW)
1990 € Asennettuna

NYT SYYSTARJOUS 1890 € ASENNETTUNA!

Gree
Fairy 35 - Testivoittaja sekä myydyin mallimme

Uudella entistä tehokkaammalla kylmäaine R 32:lla. Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree tuottaa kolmanneksen maailman Ilmalämpöpumpuista.

Siksi Gree on ylivoimainen kehityksen edelläkulkija.
Sisäyksikön upea muotoilu yhdistettynä korkeaan suorituskykyyn, helpottaa kuluttajan valintaa, koska hinnaltaan laite on kilpailukykyinen.

HUOMIO! Laitteen vaatima sulakekoko on 10 A. Laitteen virranotto on poikkeuksellisen pieni. Kompressori toimii vain 150 W – 1850 W ottoteholla ja silti maksimituotto on 6500 W

Gree pumppuja voit etäohjata helposti: Lue lisää

09- kokoluokka
1500 € Asennettuna!

12- kokoluokka
1550 € Asennettuna!

Gree
Innova Balance Nordic - Pohjoisen olosuhteisiin

Gree Innova Balance Nordic on täydellinen ilmalämpöpumppu niin lämmitykseen, kuin viilennykseen. Tämä ilmalämpöpumppu sopii erityisesti pieniin ja keskisuuriin asuntoihin, mökeille tai vaikka autotalleihin.

Innova Balance on kehitetty pohjoisiin ilmasto-olosuhteisiin. Laitteen ohjaus on tehty helpoksi, älypuhelimella sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta tai taustavalaistun kaukosäätimen avulla.

Tässä ilmalämpöpumpussa on korkea lämmitysteho ja on energiatehokas myös alhaisessa ulkolämpötilassa.

Gree pumppuja voit etäohjata helposti: Lue lisää

Amber 50 9,2 kW suurteholämmitin
2690 € Asennettuna!

Gree
Amber - Suuriin kohteisiin

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on valmistanut suuriin kohteisiin tehokkaan Amber-ilmalämpöpumpun. Lämmitysteho 9,2 kW. Viilennysteho 5,3 kW.

Gree Amber -ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti.

Gree pumppuja voit etäohjata helposti: Lue lisää

Amber 25 5,5 kW
1890 € Asennettuna

Amber 35 7,2 kW
2090 € Asennettuna

Gree
Amber - Ilmalämpöpumput A+++

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on valmistanut pienempii  kohteisiin  tehokkaan Amber 25-ilmalämpöpumpun. Lämmitysteho 5,5 kW. Viilennysteho 5,0 kW.

Isompii kohteisiin Amber 35-ilmalämpöpumppu. Lämmitysteho 7,2 kW. Viilennys 5,0 kW.

Gree Amber -ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti.

Gree pumppuja voit etäohjata helposti: Lue lisää

AirPatrol etäohjain
360€

Etäohjain
AirPatrol - Helpota ohjausta

AirPatrol on helppo asentaa ja käyttää. Siinä on vahva Li-ion akku, joka takaa mahdollisimman pitkän varoajan. AirPatrol voi sijaita missä vain sisäyksikön läheisyydessä. Vahvat infrapuna LED-valot luovat vahvat signaalit, joka tuo tehokkuutta ja toimintavarmuutta.

Laitetta voidaan ohjata monin eri tavoin. iPhoneen ja Androidiin löytyy oma ilmainen sovellus ja muilla puhelimilla laitetta voi ohjata tekstiviestitse. AirPatrol on suunniteltu ja valmistettu EU:ssa ja toimivuuden takaamiseksi sitä on testattu Pohjoismaissa.

Säästää rahaa
Leikkaa lämmityskulusi! Lämmitä taloasi sen aikaa kun olet kotona ja laske lämpötilaa kun olet poissa.

Tekee elämästä helppoa
Sen sijaan, että ajaisit kotiin asti muuttamaan lämpöpumppusi asetuksia, voit tehdä sen kännykälläsi, riippumatta siitä missä olet.

Helppo asentaa
Aseta vain SIM-kortti AirPatroliisi, laita AirPatrol minne vain lämpöpumpun lähelle ja olet valmis!

Scroll to Top