Ilmalämpöpumput Seinäjoella myy KKH Luoma

MITSUBISHI ELECTRIC LN-ilmalämpöpumppu


HINTA ASENNETTUNA

MITSUBISHI LN 25 6,3 kW | 2200€
MITSUBISHI LN 35 6,6 kW | 2300€
MITSUBISHI LN 50 8,7 kW | 2800€

TURVALLINEN OSTOS


MITSUBISHI LN-ilmalämpöpumput Seinäjoki

MITSUBISHI LN ILMALÄMPÖPUMPPU

Sarja on tarkoitettu kaikkiin kohteisiin, soveltuu yhtälailla energiatehokkaaseen lämmittämiseen kuin jäähdytykseenkin. Sisäyksiköstä on poikkeuksellisesti saatavissa neljä eri sävyvaihtoehtoa, myös kaukosäädin on sävytetty. Kyseessä on siis ehkäpä ainutlaatuinen yhdistelmä designia ja tehokkuutta. LN on korvaamassa aiempaa lippulaivaa FH mallia.

Mitsubishi Electric LN on hankintaturvatuote KKH Luoman kautta tilattuna, eli maahantuoja antaa sille 3 vuoden takuu ja kompressorille lisätakuun vuosille 4 ja 5. KKH Luoma on osa Scanoffice Dealer ketjua, joka kattaa koko maan ja vastaa myös Mitsubishi Electric teknisestä tuesta.

HYVÄT ILMANOHJAIMET

Erityismainninnan arvoista on uudenaikaiset ilmavirran ohjaimet, jotka suuntaavat aiempaa tarkemmin virtaukset juuri sinne, missä lämpöä tai kylmää kaivataan, mikä koettiin puutteelliseksi FH-mallistossa. Puhallusaukon yläosassa on erityinen laippa, joka "oikaisee" puhallusilman eteenpäin suuntautuvaksi. Hyvä suunnattavuus yleensä mahdollistaa alhaisemman puhallusnopeuden käyttöä lämmön levityksessä, joka vähentää äänekkyyttä.

Lisäksi siivekkeitä on kaksi vierekkäin, eli pystyt samanaikaisesti suuntaamaan puhalluksen eteen ja alas. Mitsubishi LN soveltuu tästä syystä erityisen hyvin vaikkapa portaikkoasennuksiin.

Pitkä siiveke voi olla avautuvan oven tiellä, eli sijoitukset oviaukkojen päälle vaatii tarkempaa sijoittamista sen välttämiseksi (huom. tilavaraus). Ahtaisiin asennuspaikkoihin suosittelemme tutustumaan myös AP-mallistoon.

I-SEE INFRAPUNA-ANTURI LÄMMÖNSÄÄTÖÖN

Sisäyksikön alareunassa on kamera, joka mittaa ympäröivien pintojen lämpötilaa 180 asteen keilauksella. Kokemuksemme perusteella siitä on erityistä hyötyä silloin, kun aurinko paistaa sisään asuntoon. Mitsubishin I-See anturi huomaa, että sisäpinnat ovat lämpimämpiä kuin ilma ja ennakoi lämmönsäätöä sen perusteella.
Anturi siis tasaa lämpötilojen vaihtelua ja välttää lämmittämästä turhaan, mikä lisää säästöjä sekä asumismukavuutta.

I-SEE ANTURI LÄSNÄOLOTUNNISTUKSEEN

Sama anturi voidaan asettaa myös kotona/poissa tai läsnäolotunnistukseen. Jos anturi ei havaitse läsnäoloa 10 minuuttiin, se alkaa vähentämään energiankulutusta. Jos tilanne jatkuu yli tunnin, sisäyksikön lämpötila-asetus putoaa parilla lämpöasteella eli siirrytään poissakotoa-asentoon.

Viilennyskäytössä voidaan aktivoida tila, jossa sisäyksikkö pysähtyy kokonaan tunnin jälkeen, mikäli sinä aikana ei havaita ihmisiä samassa tilassa. Ihanteellinen toimistoon, neuvottelutiloihin tai vastaaviin, jossa tälläinen automaatio voi säästää runsaasti energiakulutuksessa.

UUSI YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN R32 KYLMÄ-AINE

Mitsubishin LN mallisto on valmistettu uudenaikaiselle R32 kylmäaineelle. Tämä varmistaa sen, että laitteen huolto säilyy kohtuuhintaisena pitkälle tulevaisuuteen. Lisäksi sen myötä teho ja hyötysuhde on keskimäärin noussut noin 4% eli se on parantanut toiminnallisia ominaisuuksia.

Aiempi R410a kylmäaine on poistumassa ja sen käytöstä maksetaan veroa 2015 lähtien progressiivisesti. Vero on nostanut vanhan R410a hinnan kymmenkertaiseksi R32 verrattuna ja arvio on, että 2025 kun R410a valmistus kielletään, hinta on satakertainen eli täyttö maksaa enemmän, kuin uusi lämpöpumppu.

Lataa tästä tuote-esite >>
Lataa tästä käyttö-ohje >>

Maahantuoja Scanoffice Oy